top of page
Cununie în aer liber Dallas Barn

Despre noi

The Dallas Barn a fost gândit ca un refugiu de la viața de oraș și de la sălile închise, o escapadă în natură pentru cea mai importantă zi din viața ta.
Poziționarea locației pe marginea lacului, între copaci, redă intimitatea invitaților oferindu-le o atmosferă unică în inima prietenilor și a familiei. Pontonul este un mare plus deoarece oferă o priveliște de vis!
La doar 10 minute de idilicul oraș Sighișoara și aproximativ 2 ore de Sibiu, Brașov sau Cluj-Napoca, domeniul The Dallas Barn este ideal pentru încununarea relației dintre două suflete, creștinarea puiului de om sau doar a unei celebrări unice în viața voastră.
Petrecerile private în familie, ceremoniile, evenimentele corporate care să inspire sunt binevenite și sprijinite cu drag de către întreaga echipă de la The Dallas Barn.
Hambarul găzduiește evenimente de până la 280 de persoane, în timp ce mesele în familie de mai puțin de 50 de persoane se pot ține la popasul Corsa, o altă locație de-a noastră.
Avem cele mai bune opțiuni pentru evenimentul tău - bufeturi, meniuri servite la masă, băuturi și pachete all inclusive, precum și parte de cazare și recomandări de furnizori locali. Astfel îți oferim o experiență completă!


Our barn. Your event. Lovely!

Un loc magic pentru tine și prietenii tăi, o experiență exclusivistă!

Hambar de evenimente, petreceri private și corporate, brunch-uri într-o zonă spectaculoasă din inima naturii chiar la Sighișoara!

bottom of page